Al 65 jaar theater voor het gehele gezin!

Nieuw Leven Theater bedankt de hoofdsponsoren die 'Altijd Winter?' mogelijk maken:

Stichting Annetje van Puijenboek

Met het ondersteunen van individuen en kleinere organisaties, projecten en initiatieven creëert de Annetje van Puijenbroek Stichting meer betrokkenheid en samenhang onder de inwoners van de gemeenten Goirle en Hilvarenbeek. Wij geven dit uitgangspunt vorm door ons in te zetten voor mens, natuur en cultuur.

Bergstraat 28 • 5051 HC Goirle • Stichting Annetje van Puijenboek

Dippie Doe

Bij Familiepark DippieDoe beleef je een dag vol speel plezier die je niet snel zult vergeten. Er zijn binnen en buiten meer dan 50 spetterende attracties voor alle kinderen tot en met 13 jaar.
De waaghalzen stappen in achtbaan Tyfoon en de allerkleinsten kunnen lekker spelen in de Softplay hoek of de speelhaven. Tussendoor kom je tot rust bij één van de dinner points op het park. Maak onbeperkt gebruik van alle attracties! Klimmen, glijden, zweven, voor ieder wat wils. Geen fijn weer? Geen probleem! In het binnenspeelland met de leukste kinderkermis is er geen kind wat zich zal vervelen. Bij warm weer kun je zonder toeslag ook lekker zwemmen op het strandpark.

Ekkersweijer 1 • 5681 RZ Best • Dippie Doe

Het Eiland

In hartje Goirle ligt een plek waar je lekker kunt eten en drinken in een unieke ambiance. De eigenzinnige en gezellige uitstraling zorgen ervoor dat je je in tropische sferen waant. Gezellig een avond uit, iets te vieren of gewoon geen zin om te koken, de medewerkers verwelkomen je op hun eiland. Naast een uitgebreide en betaalbare kaart, kun je ook aanspoelen om gewoon wat te komen drinken. De geluidsinstallatie doet menig exotisch beachparty beloven. Zo organiseert het Eiland in de koudere maanden thema-avonden. Behalve op woensdag kun je je elke dag op dit tropisch eiland wanen van 15.00 tot 23.00 uur. Het Eiland, het beste alternatief voor een vakantie in eigen land.

Kerkstraat 60 • 5051 LC Goirle • Het Eiland

Rabobank

Sponsoring is geworteld in de coöperatieve traditie van Rabobank: mensen helpen hun ambities mogelijk te maken. Rabobank Tilburg en omstreken wil haar betrokkenheid bij de plaatselijke gemeenschap laten zien. Daarom sponsoren ze veel activiteiten op lokaal niveau. Niet alleen sport, maar ook initiatieven op cultureel, maatschappelijk en recreatief gebied.
Vanuit hun wens om bij te dragen aan een leefbare samenleving richten zij zich op projecten die lokaal van belang zijn en waarbij ze hun lokale betrokkenheid en ondernemerschap kunnen tonen.

Tilburg en Omstreken • Rabobank

Eetkaffee Mozes

Behalve voor een kopje koffie of thee met bijvoorbeeld huisgemaakt appelgebak, kun je bij Mozes ook terecht voor een lunch. Er is keus uit allerlei belegde broodjes, diverse soorten pasta's en salades. Wil je ’s avonds een hapje komen eten, ook dan ben je van harte welkom en kun je genieten van een lekker stukje vlees of vis. En natuurlijk is Mozes in de nabijheid van Cultureel Centrum Jan van Besouw en diverse restaurants de gelegenheid bij uitstek voor een afzakkertje.

De Hovel 45 • 5051 NR Goirle • Eetkaffe Mozes